עוגת חלבון קינמון

עוגת חלבון קינמון! 🍰

על החלבון כבר דיברנו רבות, והסברנו על כל נפלאותיו ומדוע אנו צריכים לדאוג לכמות מספקת לגוף, במיוחד בתקופות אימונים.

והרבה זמן אנו מחפשים איך להעשיר את התפריט שלי בחלבון בלי לוותר על הטעם המתוק.
וכך המצאנו את עוגה טעימה, בריאה ועם ריחות של קפה וקינמון במרקם מצוין!

אז תכינו קפה☕️ תשתפו את המתכון 📌 ומתחילים 🤸🏽‍♀️

ערכים תזונתיים :

בחלוקה ל-8 פרוסות, כל אחת תכיל 71 קלוריות, 8 גרם חלבון, 3 גרם שומן ו2.5 גרם פחמימה.

עוגת חלבון קינמון

מה נצטרך?

  • 60 גרם (כ-2 סקופים) אבקת חלבון בטעם וניל
  • כפית וחצי אבקת אפייה
  • כפית קינמון
  • 2 ביצים L
  • 25 גרם חמאת אגוזים – שקדים/ לוז/ נמר וכו'
  • חצי מנה של אספרסו
  • לציפוי:
  • 30 גרם אבקת סוכר סוויטאנגו
  • 1-2 כפות חלב
  • רבע כפית קינמון

איך מכינים ?

  • מערבבים בקערה יחד את כל המצרכים חוץ מהאספרסו.
  • כשהתערובת אחידה מוסיפים את האספרסו בהדרגה – שלא יהיה נוזלי מידי.
  • מעבירים לתבנית קטנה ומשומנת (אני השתמשתי באינגליש-קייק חד פעמית) ומכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות ל 10-12 דקות.

מוציאים ומכינים את הציפוי:
בקערה עם אבקת סוכר מוסיפים בהדרגה את החלב ומערבבים עד לאיחוד, מוסיפים את הקינמון ומערבבים.
שופכים על העוגה. פורסים ונהנים🤤

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email

כתיבת תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

אתר זה משתמש בעוגיות על מנת לשפר את חווית הצפייה שלך, ההסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם לתנאים של מדיניות זו בזמן הביקור הראשון באתר שלנו, מאפשרת לנו להשתמש בעוגיות בכל פעם שאתם מבקרים באתר.