מה נצטרך?
- 60 גרם (כ-2 סקופים) אבקת חלבון בטעם וניל
- כפית וחצי אבקת אפייה
- כפית קינמון
- 2 ביצים L
- 25 גרם חמאת אגוזים – שקדים/ לוז/ נמר וכו’
- חצי מנה של אספרסו
- לציפוי:
- 30 גרם אבקת סוכר סוויטאנגו
- 1-2 כפות חלב
- רבע כפית קינמון
איך מכינים ?
- מערבבים בקערה יחד את כל המצרכים חוץ מהאספרסו.
- כשהתערובת אחידה מוסיפים את האספרסו בהדרגה – שלא יהיה נוזלי מידי.
- מעבירים לתבנית קטנה ומשומנת (אני השתמשתי באינגליש-קייק חד פעמית) ומכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות ל 10-12 דקות.
מוציאים ומכינים את הציפוי:
בקערה עם אבקת סוכר מוסיפים בהדרגה את החלב ומערבבים עד לאיחוד, מוסיפים את הקינמון ומערבבים.
שופכים על העוגה. פורסים ונהנים????