עוגת חלבון גבינה

עוגת חלבון גבינה

את עוגת הגבינה הזו מכינים בקערה אחת ואפשר לשמור אותה במקרר לכמה ימים טובים, היא קלה להכנה, טעימה ועם ערכים תזונתיים מצויינים.

עוגת חלבון גבינה

פאוור ספורט גאים ושמחים לשתף את המתכון המנצח של עוגת הגבינה האישית הכי קלה שתכינו אי פעם! ואולי אפילו הכי בריאה!

אם גם לכם בא לרענן את התפריט היומי שלכם בלי לפגוע בצריכת החלבון אז המתכון הזה בול בשבילכם

את העוגה הזו מכינים בקערה אחת ואפשר לשמור אותה במקרר לכמה ימים טובים, היא קלה להכנה, טעימה ועם ערכים תזונתיים מצויינים.

תשמרו את המתכון כי אתם הולכים להתמכר

מצרכים:

גביע (200 גרם) יוגורט פרו 
גביע (250 גרם) גבינה לבנה
סקופ (35 גרם) אבקת חלבון בטעם וניל OLIMP
ביצה
50 גרם סוויטאנגו – העוגה לא מאוד מתוקה, אם אתם אוהבי מתוק שימו יותר 
גרידת לימון – אופציונלי

איך מכינים ?
מערבבים את כל המצרכים בקערה. 
מעבירים לתבנית קאפקייקס , ומכניסים לתנור שחומם מראש על 150 מעלות לחצי שעה. מוציאים ומקררים (העוגה צריכה להיות מוגשת קרה). 
וזהו, כ"כ פשוט. 

ממליצים להוסיף מעל פירות יער, תותים, שוקולד מומס, ריבה או כל דבר שאתם אוהבים!

יוצא 7 יחידות , כל יחידה מכילה:
 79 קלוריות , 11.5 גרם חלבון, 3 גרם פחמימה ו2 גרם שומן

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email

כתיבת תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

אתר זה משתמש בעוגיות על מנת לשפר את חווית הצפייה שלך, ההסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם לתנאים של מדיניות זו בזמן הביקור הראשון באתר שלנו, מאפשרת לנו להשתמש בעוגיות בכל פעם שאתם מבקרים באתר.