מתכון לקרפ חלבון

מתכון לקרפ חלבון

מתכון לקרפ חלבון

פאוור ספורט שמחים לשתף מתכון מנצח לקרפ חלבון מושלם עם ערכים תזונתיים מצויינים! 

מה צריך:

* 2 ביצים
*60 גרם קמח שיבולת שועל (2 סקופים), אפשר גם לטחון שיבולת שועל בבלנדר
*1 סקופ של אבקת חלבון אולימפ 
*קורט מלח
*כפית אבקת אפייה 

אופן ההכנה:

1. שופכים את המרכיבים היבשים לתוך קערה, ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים וטורפים היטב.

2.מניחים מחבת משומנת (ניתן להשתמש בספריי שמן, כדי להפחית בכמות השמן) על אש בינונית ושופכים מהבלילה עד שהמחבת מכוסה בשכבה מעט עבה.

3. להפוך לאחר שהקרפ מתחיל לקבל צבע מוזהב. 

*אפשר להוסיף ממתיק לפי הטעם (סירופ,סילן,דבש,פירות יער) 

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email

כתיבת תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

אתר זה משתמש בעוגיות על מנת לשפר את חווית הצפייה שלך, ההסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם לתנאים של מדיניות זו בזמן הביקור הראשון באתר שלנו, מאפשרת לנו להשתמש בעוגיות בכל פעם שאתם מבקרים באתר.