לביבות חלבון קלילות בטעם קפה - פאוור ספורט סוכנויות בע"מ

לביבות חלבון קלילות בטעם קפה

לביבות חלבון קלילות ואווריריות מלאות בטעם קפה, בשכבות מלאות עם מילוי קרם מתוק ועם כמות אבקת קקאו בכמות הנכונה.

אז ללא כל עיקוב מיותר גבירותיי ורבותיי, הרשו לי להציג בפניכם … לביבות חלבון טירמיסו!

זמן הכנה: 15 דקות
זמן בישול: 10-12 דקות

מרכיבים (מנה אחת)

לפנקייק:

  • 1/3 כוס פתיתי שיבולת שועל
  • 1 סקופ (30 גרם) אבקת חלבון וניל *
  • 2 כפות זרעי פשתן טחונים
  • 1/2 כפית אבקת אפייה ללא נתרן
  • 1 חלבון ביצה
  • 1/4 כוס קפה קר מבושל חזק
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כפית תמצית קפה

למילוי "שמנת" מתוק

  • 1/3 כוס גבינת קוטג 'דלת שומן ללא תוספת מלח
  • 1/2 בננה גדולה
  • 1/8 כפית תמצית קפה
  • אבקת קקאו לא ממותקת לאבק

הוראות

לפנקייק

  1. מחממים מחבת טפלון או מחבת פנקייק על אש בינונית.
  2. במעבד מזון קטן או בבלנדר טוחנים את שיבולת השועל לקמח.
  3. שלבו בקערה קמח שיבולת שועל, אבקת חלבון, פשתן טחון ואבקת אפייה.
  4. בקערה נפרדת מקציפים חלבון ביצה עד להקצפה.
  5. מוסיפים קפה ותמציות לחלבון ביצה, מערבבים ומוסיפים לחומרים יבשים.
  6. מערבבים עד להטמעת הקמח.
  7. תנו לבלילה לשבת לפחות 5 דקות לפני שתמשיכו.
  8. יוצרים 3 לביבות בינוניות על משטח המחבת.
  9. מבשלים 5-6 דקות לכל צד, או עד שהם מזהיבים עם קצוות פריכים.

למילוי "שמנת" מתוק

משלבים גבינת קוטג ', בננה ותמצית במעבד מזון קטן או בבלנדר וממזגים עד לקבלת תערובת חלקה.

במקור, ניסיתי את המתכון עם אבקת חלבון שוקולד, ואומנם המנה היתה סך הכל טעימה אבל לצערי השוקולד כיסה את טעם הקפה … וזה כמובן לא היה המטרה שלי

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.