חטיפי חלבון טבעוניים ללא אפייה וללא גלוטן. - פאוור ספורט סוכנויות בע"מ

חטיפי חלבון טבעוניים ללא אפייה וללא גלוטן.

כל ביס מתחיל עם קרום בראוניז, שלאחריו שכבה עבה בטעם חמאת בוטנים. טפטוף שוקולד קל וזרעי המפ למתיקות נוספת. וכל זה בחטיף טבעוני, שאינו דורש אפייה, ומכיל 16 גרם חלבון!

שתי קערות, מעבד מזון ותבנית אפייה מרופדת הם כל שתצטרכו למתכון זה. עם כמה צעדים קלים שגם מתחילים יכולים בקלות לעקוב, וכל זה תוך פחות מ-20 דקות. (אחרי שמצננים אותם למשך שעה יש לכם חטיפים למשך שבוע לפחות.)

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן בישול: שעה אחת
  • זמן כולל: שעה 20 דקות
  • תשואה: 10 חטיפים

ערכים תְזוּנָתיים:

  • מנות הכנה: 1
  • קלוריות: 293
  • סוכר: 13 גרם
  • שומן: 10 גרם
  • פחמימות: 38 גרם
  • חלבון: 12 גרם

מרכיבים

קרום:

  • 1 ½ כוס קמח שיבולת שועל ללא גלוטן
  • 6 משמשים מיובשים
  • ¼ כוס אבקת קקאו
  • ¼ כוס סירופ אורז חום

שִׁכבָה:

  • 200 גרם קמח שיבולת שועל ללא גלוטן
  • ½ כוס שיבולת שועל מגולגלת ללא גלוטן
  • ½ כוס אבקת חלבון שוקולד טבעוני [אנו משתמשים ב-אבקת חלבון טבעונית RAWFUSION]
  • כפית מלח ים
  • 1 ½ כף זרעי צ'יה
  • 1 ½ כף זרעי המפ
  • 50 גרם חמאת בוטנים או חמאת שקדים
  • ביצת פשתן אחת [1 כפית פשתן טחון + 3 כפות מים, מעורבב יחד בקערה קטנה]
  • ¼ כוס אגבה או דבש גולמי
  • ½ כוס + 2 כפיות חלב קוקוס [מהקרטון, לא צנצנת/פחית]

לקישוט אפשר לפזר פצפוצי שוקולד טבעוניים, וזרעי המפ.

הוראות הכנה

  • משלבים את המרכיבים לקרום במעבד המזון עד שנוצר בצק פירורי ועבה. מזלפים לקערה ומניחים בצד להמשך.
  • בקערה גדולה, יש לשלב את המרכיבים יבשים לשכבה הבאה. מומלץ להשתמש במזלג כדי לערבב היטב.
  • משלבים פשתן ומים בקערה קטנה, מערבבים, ומניחים בצד למספר דקות עד שהוא מתחיל להתגבש לצורת ג'ל.
  • מוסיפים אגבה או דבש, חמאת בוטנים, חלב קוקוס וביצת פשתן לחומרים היבשים. מערבבים בעזרת המזלג ואז מוסיפים התערובת למעבד המזון.
  • מערבבים עד שהתערובת חלקה – מוסיפים עוד חלב קוקוס אם יבש מדי. זה צריך להיות עבה ודביק בסוף.
  • מרפדים תבנית אפייה 8×8. מניחים את הקרום על התבנית ולוחצים בצורה שווה ככל האפשר. זה עוזר להשתמש במערוך מיניאטורי (או בתחתית כוס שתייה!)
  • מזלפים את השכבה הבאה מעל הקרום המוחלק ומורחים אותה. אל תפחדו ללכלך את הידיים – המתכון הזה אפילו דורש זאת!
  • מכניסים את התבנית למקרר למשך שעה.
  • אפשרי להכניס את השוקולד למזלף בזמן שהחטיפים מתקררים.
  • ממיסים ⅓ כוס שוקולד צ'יפס טבעוני בסיר כפול.
  • מזלפים קלות את השוקולד על פני המיקס ומפזרים זרעי המפ מעל.
  • אפשר לאחסן במקרר עד שבועיים.
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
אתר זה משתמש בעוגיות על מנת לשפר את חווית הצפייה שלך, ההסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם לתנאים של מדיניות זו בזמן הביקור הראשון באתר שלנו, מאפשרת לנו להשתמש בעוגיות בכל פעם שאתם מבקרים באתר.